Convocatòria borsa de feina neteja

borsa netejaPETITAl BOIB núm. 93 del 13 de juliol s'ha publicat la Resolució per la qual es convoca un concurs per constituir una borsa de personal laboral no permanent de la categoria professional de personal de neteja de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, per dur a terme treballs ocasionals o urgents, o bé per cobrir llocs de treball per interinitat, a les illes de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.

Recorda:

Llegeix més...

Modificació RLT funcionaris

Al BOIB núm. 79 del 15 de juny s’ha publicat l’ Acord del Consell de Govern de 14 de juny de 2021 pel qual s’aprova la modificació de la relació de llocs de treball corresponent al personal funcionari de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

Novetats concurs de trasllats funcionaris

A la Mesa tècnica d’avui ens han informat que la setmana que ve ens ens passaran les bases del concurs de trasllats.

La previsió es que la convocatòria del concurs sigui l’1 d’octubre.

Resum de la Mesa Sectorial de Serveis Generals (27/05/2021)

Recuperació dissabte festiu

El personal funcionari de Serveis Generals gaudirà d’un dia més de assumptes propis en compensació de la festivitat de dia 1 de maig que enguany fou en dissabte.

Concurs de trasllats

La directora general ens va informar que l’EBAP està perfilant la proposta de les bases del concurs de trasllats i que aviat les durà a Mesa Sectorial per a negociar-les.

Llegeix més...
Pàgina 1 de 6