El Govern incompleix el Decret llei de mobilitat intraadministrativa un dia abans que es convalidi

Convoca les dues primeres places d’atribució temporal de funcions sense haver-ne aprovat el reglament ni haver constituït la comissió de seguiment

Continuen les mentides a la Conselleria d’Administracions Públiques. L’STEI Intersindical denuncia que la Conselleria de María Nuria Riera, la mateixa que va cobrir de mentides la presentació del Decret llei de mobilitat administrativa, ha publicat la primera resolució de convocatòria de dues comissions de serveis d’atribució temporal de funcions a l’Escola Balear d’Administració Pública.

Aquesta convocatòria incompleix el precepte que marca la disposició final segona del Decret llei 2/2013 que avui es convalida al Parlament: encara no s’ha aprovat el reglament que ha d’ordenar aquests procediments.

L’STEI Intersindical demana a la consellera que paralitzi aquesta convocatòria i convoqui la comissió de seguiment prevista en aquest Decret llei per iniciar els tràmits per aprovar el reglament. Si no ho fa així, ens trobarem que el Decret llei, a més de ser una mostra d’autoritarisme, incompetència i cinisme, és paper banyat.

Estam en un moment en què la ciutadania observa amb lupa l’actuació dels poders públics. No ens podem permetre el luxe de tenir una portaveu del govern que, a més de ser mentidera, actua al marge de la pròpia normativa que elabora ella mateixa.