Hi som quan ens has de menester. Ara necessitam el teu vot.

postal2

Com sabeu, aquest proper dijous, dia 14 de març, se celebren les eleccions sindicals del personal funcionari de Serveis Generals de la CAIB.

Primer de tot, des de l’STEI Intersindical, volem agrair a les 190 persones que han volgut participar activament, amb la seva signatura, de la nostra candidatura.

Us recordam que és molt important participar a les eleccions sindicals, anant a votar, per conservar la majoria que aconseguírem fa quatre anys. Només amb la vostra confiança podrem continuar la tasca de defensar el personal empleat públic a les Meses de Negociació i, quan pertoqui, als tribunals, com ha estat el cas de la recent sentència del Tribunal Suprem –que ha donat la raó a l’STEI Intersindical i que obligarà el Govern a reconèixer el dret a la carrera professional per al personal interí.

Enguany, com heu pogut veure, vàrem decidir no fer un programa electoral a l’ús. El nostre programa és el compromís de les delegades i delegats sindicals de continuar fent feina en defensa dels drets del personal empleat públic el millor que puguem i continuar visitant-vos periòdicament al vostre centre de treball per informar-vos i recollir les vostres inquietuds

Vot per correu

Els qui no pugueu anar a votar el proper dia 14 de Març, podeu sol·licitar el Vot per correu. És important fer la sol·licitud el més aviat possible perquè el vostre vot arribi a temps.

 

Si voleu sol·licitar el vot per correu heu de remetre per correu certificat una sol·licitud a la Mesa electoral Coordinadora adreçada a la Direcció General de Funció Pública, Carrer Gremi de Corredors, 10 (Polígon Son Rossinyol) 07009 Palma.

 

Heu de portar la sol·licitud de vot a l'oficina de correus en sobre obert, perquè l'escrit sigui datat i segellat pel funcionari de correus, portant el DNI.

 

Un cop rebi la vostra sol·licitud la Mesa Coordinadora electoral, us enviaran al domicili designat en la sol·licitud per a notificacions les paperetes i un sobre de votació.

 

En rebre'l, simplement has d'introduir en el sobre de votació la papereta escollida i tancar-lo.

 

Després heu de portar-lo a l'oficina de correus, introduir el sobre de votació tancat dins d'un sobre més gran, juntament amb una fotocòpia del DNI, i remetre novament a la mateixa direcció a la que havies enviat la vostra sol·licitud.

 

Nota. En el sobre de votació només has d'incloure la papereta de votació i aquest sobre petit, tancat, ha de ser inclòs en un sobre gran, juntament amb la fotocòpia del vostre DNI

Consulta cens electoral

Dia 14 de març els funcionaris de Serveis Generals del Govern de les Illes Balears estan convocats a les eleccions sindicals per escollir els seus representants a la Junta de Personal. Per a poder garantir el dret a vot és important comprovar que els electors són al cens electoral.

Podeu consultar el cens electoral fins sijous 31 de gener telefonant a l’STEI Intersindical (971 90 16 00)